Wat mag ik eten bij de Sense Bio-HCG Kuur?


Hieronder vindt u enkele recepten die u kunt gebruiken tijdens het afvallen met de Sense! Bio-HCG Kuur

Appel/kruimel toetje

Ingrediënten:

• 1 appel (bij voorkeur groen)
• 2 soepstengels
• Natrena zoetstof

Bereidingswijze:

Die in een klein vuurvast schaaltje een appel in stukjes, zoetstof en kaneel erbij. Maak 2 van soepstengels grove kruimels met een deegroller of fles. Bedek het schaaltje met de kruimels en doe er nog een beetje zoetstof over. Zet het schaaltje ongeveer 15-20 minuten in de oven op 200 graden celsius. Tot het kruimelkapje goudbruin is. Wanneer uw oven een grillfunctie heeft dan kan het de laatste paar minuten even onder de grill, op die manier wordt het kapje wat knapperiger.


Basis tomatensoep

Ingrediënten:

• 1-2 kg tomaten
• Prei
• Uien
• Knoflook
• Bleekselderij
• Champignons
• Venkel
• Eventueel maggiplant
• Veel taugé
• Sambal/rood pepertje
• Peper
• Zout

Bereidingswijze:

Maal de tomaten in de blender. Trek de soep van de tomaten, 2 liter water, knoflook, prei in grove stukken, gesnipperd pepertje, peper en zout. Laat 1 uur zacht pruttelen. Snijd de resterende groenten naar wens. Voeg de groenten, behalve de taugé, aan de soep toe. Laat het ongeveer 15 minuten garen, en voeg de taugé toe.


Biefstuk met gebakken tomaat

Ingrediënten:

• 100 gram biefstuk

• Gewone/cherry tomaten in plakjes
• Peper
• Zout
• Oregano
• Verse knoflook
• Knoflookpoeder

Bereidingswijze:

Bak de biefstuk met peper en zout in een tefalpan. Voeg tomaten en knoflook toe.


Dressing voor rauwkost

Ingrediënten:

• ½ liter azijn of water
• Vers geperst citroensap
• Scheutje vloeibare zoetstof
• (bij voorkeur stevia)
• Ui (naar smaak)
• 1 teentje knoflook
• Eventueel 1 tomaat
• Zout
• Peper
• Bieslook
• Basilicum
• Dille

Bereidingswijze:

Meng alles door elkaar.


Garnalen met roerbakgroenten

Ingrediënten:

• 100 gram garnalen (of kip/kalkoen)
• Teentje knoflook
• Peper
• Zout
• Roerbakgroenten (zonder courgette, aubergine of worteltjes)

Bereidingswijze:
Bak de garnalen met peper, zout en de gesneden knoflook in een wok of tefalpan. Doe na een aantal minuten de groenten erbij en roer het ongeveer 5 minuten om.