Transportschade

Constateert u tijdens aflevering van uw bestelling schade aan de verpakking of is de verpakking open geweest? Dan kunt u het pakket het beste weigeren.

U handelt als volgt:
1. U weigert de bestelling met als reden transportschade.
2. Breng ons zo snel mogelijk van de weigering op de hoogte. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier. Klik hier om naar het formulier te gaan.
3. Wij sturen zo snel mogelijk kosteloos uw bestelling nogmaals op.

Wanneer kunt u de bestelling aannemen?
Indien u (lichte) schade constateert aan uw bestelling, maar vermoedt dat de inhoud van de bestelling wel onbeschadigd is kunt u het pakket accepteren.

Let op! Het is hierbij heel belangrijk dat u ter plaatse een schadeverklaring laat opmaken door de postbode of vervoerder. Bewaar deze verklaring goed. Indien u tekent voor ontvangst vermeld dan ook het woord `schade` in het handtekeningveld.

Blijkt achteraf toch dat de inhoud beschadigd is? Stuur het product retour en u ontvangt kosteloos zo spoedig mogelijk een nieuw product.

De volgende voorwaarden gelden hierbij:
1. U heeft een schadeverklaring laten opmaken bij aflevering van uw bestelling. Indien u geen schadeverklaring heeft neem dan eerst telefonisch contact op alvorens u een retouraanvraag indient.
2. Uiterlijk 4 werkdagen nadat het product bij u is afgeleverd, dient u online het contactformulier in te vullen. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.
3. Pas nadat u van ons per e-mail een bevestiging heeft ontvangen voor het retourneren van het product kunt u het product retour sturen.
4. Zorg dat het pakket goed verpakt is en voldoende gefrankeerd is. Het risico voor het retour zenden is voor uw rekening. Wij adviseren om het pakket verzekerd met handtekening voor ontvangst te versturen.
5. Zendingen die niet of onvoldoende gefrankeerd zijn worden geweigerd.
6. U dient het product zoveel mogelijk in de staat te laten waarin deze zich bevond bij het ontdekken van de schade.
7. Na ontvangst zullen wij onderzoeken of de beschadiging het gevolg is van de transportschade.
8. Indien aan de juiste voorwaarden is voldaan en de klacht gegrond is, sturen wij direct kosteloos een nieuw product op en ontvangt u € 6,95 (buiten Nederland is dit € 9,95) tegemoetkoming in de retourkosten.
9. Indien uw klacht niet het gevolg is van transportschade of een fabrieksfout maar ontstaan is door een andere oorzaak, gaan wij alleen tot vervanging over indien de kosten worden betaald.

Gebruik maken van deze regeling? Klik hier om naar het online contactformulier te gaan.

Terug naar het overzicht